Optika keretek

A szemüveg öltöztet, ez egy örök érvényű mondás, amit a mi üzletünk is szem előtt tart. Ennek tudatában, a kínálatunkban minden vásárlónk igényeit igyekszünk kielégíteni a sok szép divatos, hagyományos és kiváló minőségű keretkínálatunkkal. A szemüvegkeret minősége nagyon fontos, hiszen az esetek többségében egész napos viselet. A kitűnő látásélményen és a különböző trendeken kívül elsődleges szempont a szemüvegkeret kiválasztásakor, hogy tartós legyen. A kereteink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Az alapanyagot tekintve fém, műanyag, titán, orvosi fém (allergiásoknak) elérhető az üzletünkben.

Választáskor figyelünk az Ön igényeinek legmegfelelőbb szemüvegkeret kiválasztásra. Szempont, hogy ne legyen könnyen deformálódó, vagy különösen törékeny, de arra is ügyelünk, hogy ez ne legyen egy súlyos, merev, kényelmetlen kivitelezés.

Segítünk a megfelelő keretválasztásban, de hogyan is legyen egy jó választás?

Figyelemben kell venni, hogy a szemüveg elsősorban egy olyan termék, ami látásukat segíti, tehát egy egészségügyi termék. A megfelelő szemüvegkeret választásnál figyelemben kell venni az egyéni stílust, az arcformát, az esztétikumot, a divat és nem utolsó sorban a funciót. Itt arra gondolunk, hogy állandó, olvasó, munka illetve valami egyéb tevékenységnél használt szemüveg lesz? Ezek után még jön a szakmai segítség, ami azt jelenti, hogy az adott dioptriához melyik a meg leg megfelelőbb szemüvegkeret.  Tehát nem is tűnik olyan egyszerűnek, de mi segítünk, a megfelelő szemüvegkeret kiválasztásánál. Nálunk a legfontosabb, hogy a szemüvegviselők érezzék jó a magukat a szemüvegükben és elégetdeten térjenek vissza hozzánk.

Forgalmazott márkáinkból a legkedveltebbek a következők:

Jaguar Titán, Bon Jour, Sigar, Menrad, Sigar Exclusive, Tony Morgan, Nici, Steppers,  Titán, EXIT, abOriginal, Kenvelo, Kliik, Fish, Röhm, All Time.