Szemvizsgálat

Az ember a külvilágot, és az abból érkező információkat az érzékszervek segítségével ismeri fel. Az öt érzékszervünk közül a legfontosabb a látószervünk, vagyis a szemünk. A külvilágból érkező információ döntő többségét a – 90 %-át- a látás útján szerezzük.

Ebből kiindulva a látásunkra nagyon kell vigyázni, és ha egy kis látás minőségi romlás van azzal törődni, kell, a szervezetünket nem szabad terhelni feleslegesen, mert nagyon elfárad, és az életminőség romlásában is jelenezik. Észre sem vesszük, és estére már nem látunk ki magunkból. De ha egy kis időt fordítunk a látás ellenőrzésre, és ott ki derül, hogy kell egy olvasó szemüveg, azt rendszeresen viselve már is levettünk egy fölöslege alkalmazkodást a szervezetünkről és tovább vagyunk fittek. Érdemes minden évben látásvizsgálati szűrésen részt venni, hogy időben felismerhető legyen a korrekció szükségessége. És ne csak akkor mikor már jelentősen befolyásolja a mindennapi életünket. Mivel a látásromlás lassú és hosszú évek alatt fájdalommentesen alakul ki sokan nem is tudják, hogy milyen rosszul látnak. Tehát a mi javaslatunk rendszeresen ellenőriztesse a látását megfelelő szakemberrel. Az üzletükben korszerű vizsgáló berendezések álnak rendelkezésre. Optomerista végzi a látásvizsgálatot. Aki arra is hivatott, hogy az esetleges szembetegségekre felhívja a figyelmet, és megfelelő szakirányban küldje. Pl., cukorbetegség, magas vérnyomás, magas szemnyomás, szürke hályog. A munkáját, hobbiját, elfoglaltságát és az igényeit figyelembe véve a legjobb korrekciót kapja nálunk, Mert nekünk az nagyon fontos, hogy tudjunk együtt működve egy kiváló látás élményt, nyújtó szemüveget biztosítani.

A szemvizsgálat időtartama 20-30 perc.

Üzletünkben a szemvizsgálatra előzetes időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek 10:30-16: 30-ig.

A  látásvizsgálatot László Magda Mária Optometrista és Kontaktologus végzi.